Web Analytics Made Easy - Statcounter

گوگل ترنسلیت، یکی از سرویس‌های کاربردی گوگل است که قابلیت‌هایی بسیار فراتر از یک ترجمه‌ی ساده ارائه می‌کند.

چند دهه‌ی قبل، استار ترک ایده‌ی وجود یک مترجم جهانی را مطرح کرد که اعضایش می‌توانستند با یک حرکت با افراد غریبه با زبان ملی آن‌ها صحبت کنند. امروزه Google Translate این امکان را فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مترجم جزو برنامه‌های پیش فرض روی گوشی‌های هوشمند نیست، اما در سفر بسیار مورد نیاز است. هم چنین ویژگی‌ها و قابلیت‌های خارق العاده‌ی بسیاری دارد که همه‌ی افراد از آن‌ها مطلع نیستند. در ادامه به شش مورد از ویژگی‌های کاربردی و خارق العاده‌ی Google Translate روی تلفن‌های هوشمند می‌پردازیم.


دانلود زبان‌ها به صورت آفلاین

در سفر ممکن است همیشه به اینترنت دسترسی نداشته‌ باشید، بنابراین پشتیبان‌گیری آفلاین از زبان‌های مختلف، ایده‌ی خوبی است. این اپلیکیشن، قابلیت ترجمه‌ی بدون اتصال به اینترنت را دارد فقط کافی است که از قبل فایل‌های مورد نیاز را دانلود کرده باشید.

ده‌ها زبان در حالت آفلاین پشتیبانی می‌شوند.

برای دسترسی به ترجمه‌ی آفلاین، باید از منوی این اپلیکیشن، گزینه‌ی ترجمه‌ی آفلاین را انتخاب کنید. ده‌ها زبان مهم از جمله: اسپانیایی، آلمانی، رومانیایی، ایسلندی و یونانی در Google Translate پشتیبانی می‌شوند. در حالت آفلاین، امکان ورود صدای مکالمه وجود ندارد، اما امکان تایپ و اسکن تصاویر وجود دارد و حتی می‌توان از امکان تبدیل متن به گفتار استفاده کرد.
ترجمه‌ی متون نشان‌دار

در اندروید مارشمالو، سیستم عامل از عملکردهای انتخاب متن، پشتیبانی می‌کند و می‌توان از Google Translate، به این ویژگی از طریق کروم دسترسی پیدا کرد. بنابراین برای ترجمه‌ی هر قسمتی از متن، کافی است فقط آن را نشان‌دار کنید و از منو، Translate را انتخاب کنید.

در کروم، فقط متن را نشان‌دار کنید تا ترجمه شود.

با این کار ترجمه‌ی متن انتخابی شما در جعبه‌ی شناور در پایین صفحه نمایش داده می‌شود. زبان منبع به صورت خودکار شناسایی شده و به زبان پیش فرض شما ترجمه می‌شود. یک دکمه‌ی ترجمه‌ی جدید هم وجود دارد که برای ترجمه‌ی بدون خارج شدن از پنجره‌ی پاپ آپ است.


حالت مکالمه

رابط کاربری اصلی ترجمه، همه‌ی ابزار لازم برای ترجمه‌ی سریع یک متن یا عبارت را دارد، اما برای مکالمه یک حالت جدا وجود دارد. با فشردن دکمه‌ی بلندگو در پایین جعبه‌ی متن اصلی، می‌توان به حالت مکالمه وارد شد و با آیکونی که به شکل دست است و در بالای صفحه‌ی مکالمه قرار دارد، می‌توان به پنجره‌ی دستورالعمل‌ها دسترسی پیدا کرد که وضعیت را برای افراد به زبان‌های دیگر توصیف می‌کند.

حالت مکالمه، بین دو زبان سوییچ می‌کند؛ شما صحبت می‌کنید، نرم‌افزار ترجمه می‌کند، شخص دیگری صحبت می‌کند، و نرم‌افزار برای شما ترجمه می‌کند. به طور پیش فرض، برنامه‌ی ترجمه به یک زبان گوش می‌دهد، اما در قسمت وسط دکمه‌ای وجود دارد که برنامه را طوری تنظیم می‌کند که به دو زبان گوش دهد که این حالت طبیعی‌تر است و باعث می‌شود که افراد هم‌زمان با هم صحبت نکنند.


ترجمه‌ی بصری به صورت زنده

گوگل چند سال قبل شرکتی با نام کوئست ویژوال (Quest visual) را تأسیس کرد که به این ترتیب واقعیت افزوده‌ی مترجم متن (Word Lens) به قابلیت‌هایش اضافه شد. این فناوری در برنامه‌ی ترجمه (Translate) وجود دارد که اجازه‌ می‌دهد یک زبان را روی تلفن خود انتخاب کنید و به صورت زنده و در لحظه ترجمه‌ی آن را به زبان خودتان دریافت کنید.

دوربین را روی علامت بگیرید و مترجم به سرعت آن را برای شما ترجمه می‌کند.

برای استفاده از مترجم دوربین، کافی است فقط آیکون دوربین در پائین قسمت ترجمه‌‌ی متنی را انتخاب کنید. تنظیمات زبان مورد استفاده در اینجا، از رابط اصلی ترجمه حذف می‌شوند، بنابراین قبل از فشار دادن دکمه، ابتدا زبان مناسب را انتخاب کنید. اگر زبان اصلی را آفلاین ذخیره کرده باشید(با توجه به قسمت‌های بالا)، در این صورت می‌توانید ترجمه‌های سریع و در لحظه را دریافت کنیدکه در آن تصویر زنده دقیقأ با رنگ پس زمینه تطبیق داده شده است، در غیر این صورت، شما باید تصویری از متن را بگذارید تا برنامه آن‌ را ترجمه کند.
برای ترجمه یک ضربه بزنید

اگر بیشتر از چند پیام یا ایمیل به زبان‌های دیگر دریافت کردید، بازگشت مداوم به برنامه‌ی ترجمه، آزاردهنده است. در این حالت ترجمه با یک ضربه امکان‌پذیر است. کافی است این ویژگی را از تنظیمات ترجمه فعال کنید و زبان پیش فرض خود را انتخاب کنید.

برای ترجمه‌ی متن کپی شده، روی حباب ضربه بزنید.

با فعال شدن این قابلیت، هرجا که شما متن را کپی کنید، یک حباب ترجمه در گوشه‌ی بالای سمت راست صفحه ظاهر می‌شود. کافی است روی آن ضربه بزنید و با این کار یک پنجره‌ی ترجمه‌ی شناور ظاهر می‌شود که به‌طور خودکار متن کپی شده‌ی شما را شناسایی کرده و به زبان پیش فرض ترجمه می‌کند. دقیقا شبیه به ویژگی ترجمه‌ی کروم است که می‌توانید بدون بستن پنجره، یک متن جدید را برای ترجمه بنویسید.
لغت‌نامه‌ی سفارشی

برای دریافت ترجمه‌ی سریع عبارات لازم نیست که فریاد بزنید. برنامه‌ی ترجمه شامل یک لغت‌نامه سفارشی است که می‌توانید ترجمه‌های مهم را در آن برای دسترسی سریع در آینده ذخیره کنید.

همه‌ی عبارات مهم را در یک جا نگه دارید.

هم چنین این برنامه یک لیست از عباراتی که اخیرأ ترجمه کرده‌اید را زیر جعبه‌ی متنی اصلی، نمایش می‌دهد که در سمت راست هریک از آن‌ها یک علامت ستاره وجود دارد و با ضربه زدن روی ستاره‌ی هرکدام از عبارات، آن عبارت به لغت‌نامه‌ی شما اضافه می‌شود. لغت‌نامه از طریق فهرست راهنما در دسترس است. امکان جستجو در این لیست وجود دارد. با ضربه زدن روی هر مورد در لغت نامه، آن لغت به رابط کاربری اصلی ترجمه، اضافه می‌شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۹۹۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از اینوتکس ۲۰۲۴ بیشتر بدانید

نمایشگاه اینوتکس که بزرگترین رویداد نوآوری و فناوری کشور محسوب می‌شود، از امروز آغاز به کار خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اینوتکس یکی از مهمترین رویدادهای سال در حوزه نوآوری و فناوری کشور است که از سال ۱۳۹۰ با همت پارک فناوری پردیس نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری INOTEX با حضور شرکت‌های بین المللی برگزار می‌شود.

نمایشگاه اینوتکس راهی است برای این که فناوری‌های روز به صنایع بزرگ و متوسط معرفی شوند و از این طریق مشتریان محصولات فناورانه، به تولیدکنندگان آنها متصل شوند.

این رویداد به عنوان بزرگترین گردهمایی شرکت‌های دانش بنیان، نوپا و نوآور از سال ۱۳۹۰ تاکنون در حال برگزاری است و هم اکنون تبدیل به مهمترین رویداد نوآوری و فناوری کشور و البته منطقه جنوب غرب آسیا شده است.

با توجه به جایگاه نمایشگاه اینوتکس در حوزه فناوری و ارتباطات، حضور در آن به عنوان یک فرصت برای شناخت و دسترسی به آخرین تحولات و فناوری‌های جهانی در این حوزه محسوب می‌شود.

تاریخچه برگزاری اینوتکس

این رویداد که برای اولین بار در سال ۲۰۱۲ برگزار شد، دو دوره با نام نمایشگاه بین المللی فناوری‌های پیشرفته بود و در سال ۲۰۱۴ به «نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX)» تغییر نام داد.

دوره اول فقط متخصصین روس حضور داشتند و دوره دوم با حضور ۷۲ شرکت روسی، بلاروسی و اوکراینی برگزار شد. دردوره سوم از هشت کشور از جمله کشور ما ایران حضور داشتند و استقبال بسیار زیادی از شرکت‌های ایرانی شد.

سال به سال به تعداد شرکت‌های فناور حاضر در این رویداد اضافه شد و در سال ۲۰۲۰ به دلیل شیوع کرونا تمام بخش‌های این رویداد به شکل مجازی برگزار شد.

در سال ۲۰۲۱ این رویداد باتوجه به موضوع کرونا علاوه بر مجازی به صورت حضوری در فضای باز و با نوآوری در غرفه‌سازی، برای اولین بار در ناحیه نوآوری پردیس برگزار شد.

در دوازدهمین دوره این نمایشگاه که سال گذشته برگزار شد، مشارکت ۴۵۰ غرفه‌دار و بازدید بیش از صد هزار مخاطب به صورت حضوری و آنلاین در بخش نمایشگاهی رکوردی جدید در ادوار برگزاری نمایشگاه اینوتکس رقم خورد.

اهداف برگزاری اینوتکس چیست؟

یکی از اهداف برگزاری این رویداد این است که از طریق ارتباط سرمایه‌گذاران داخلی و بین‌المللی با شرکت‌ها و استارتاپ‌ها سرمایه‌گذاری انجام شود.

همچنین بین فعالان زیست بوم نوآوری و فناوری گفتگو و شبکه سازی انجام شود.

به طور کلی می‌توان گفت توانمندسازی کارآفرینان از طریق ارائه موفقیت‌ها، تأمین منابع مالی، پیدا کردن مسیر مناسب جهت ورود به بازار و نیز برقراری ارتباط میان اجزای مختلف زیست‌بوم نوآوری و فناوری از جمله اهداف برگزاری این رویداد است.

در آستانه بزرگترین رویداد فناوری کشور؛ اینوتکس ۲۰۲۴

سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۴) روزهای ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس و در سه بخش نمایشگاهی، رویدادهای تجاری و ترویجی و رویدادهای آنلاین برگزار می‌شود.

در بخش نمایشگاهی، شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها، شتاب‌دهنده‌ها و مراکز رشد، منتورها و مشاوران، مخترعان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی حضور خواهند داشت.

به گفته معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس، ارتباط مستقیم با هزاران بازدیدکننده، کارآفرین و مسئولان دولتی، اطلاع از آخرین تحولات فناورانه و تغییرات نوآوری در منطقه و کشف فرصت‌های نوین سرمایه‌گذاری یا جذب سرمایه‌گذار از جمله فرصت‌ها و ظرفیت‌های این دوره نمایشگاه اینوتکس خواهد بود.

بنا بر اظهارات رئیس پارک فناوری پردیس، نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ با محوریت «اقتصاد نوآوری» برگزار می‌شود.

وی همچنین با اشاره به سه گروه حاضر در سیزدهمین دوره اینوتکس عنوان کرد: گروه نخست شرکت‌های فناور، استارتاپی و نوپا و شرکت‌های صنعتی بزرگ هستند. گروه دوم سرمایه گذاران و گروه سوم نهادها و سازمان‌ها اعم از دولتی و حاکمیتی. در این دوره میزبان محصولات و خدمات شرکت‌ها، سازمان‌ها و نهادهای داخلی و خارجی هستیم.

گفتنی است صاحب امتیاز این نمایشگاه، پارک فناوری پردیس است و همچنین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری از حامیان و پشتیبان‌های دائمی نمایشگاه هستند.

کد خبر 751353

دیگر خبرها

  • فواید فوق‌العاده این ویتامین‌ها را بدانید
  • از اینوتکس ۲۰۲۴ بیشتر بدانید
  • نکته مهمی که در توقیع امام زمان (عج) به شیخ مفید اشاره شد
  • علائم خاموش استرس را بدانید
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه‌های آمریکایی
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه آمریکایی
  • کتاب «اخلاق النبی(ص) و اهل بیته(ع)» به زبان ترکی استانبولی ترجمه و منتشر شد
  • هر آنچه باید درباره ویژگی My Week در Google Photos بدانید
  • ترجمه عکس و متن «فصل‌های درون» منتشر شد
  • هر آنچه که باید در مورد استفاده از «وازلین» بدانید